Sorry no location available with such name.

CLAAS DISCO 3600 C COUNTOUR 2015

Hinta: 15 500 € (sis. alv 24%)
Niittokoneet Claas 1
Niittokoneet Claas 2
Niittokoneet Claas 3
Niittokoneet Claas 4
Niittokoneet Claas 1Niittokoneet Claas 2Niittokoneet Claas 3Niittokoneet Claas 4
Claas Disco 3600 Contour takaniittokone

Erinomainen pellon pinnan seuranta. Mukava käyttää. Vähän tilaa vievä. Turvallinen kuljetus. Claas Disco Contour takaniittokone on ollut Claasin menestysmalli jo vuosia. MAX CUT lautaspalkit saatavissa lähes kaikkiin DISCO takaniittolaitteisiin.

Disco Contour -malliston myötä Claas tarjoaa sopivan koneen jokaiselle tilalle. Tässä tehokkaassa koneessa yhdistyvät MAX CUT -lautaspalkin teho ja muut Disco-mallien edut. Keskiripustus takaa kaikissa malleissa täydellisen pellon pinnan seurannan. Samanaikaisesti se on 120 asteen kuljetusasennossa kompakti ja turvallinen maantiekuljetuksissa sekä konehallin säilytyksessä.

Kaikissa Disco takaniittolaitteissa on mekaaninen laukaisulaite. 15° kallistetun liitoksen ansiosta niittolaite pääsee törmäyksen seurauksena kääntymään taaksepäin ylös. Niiton jatkamiseen riittää lyhyt peruutus niittolaitteen palauttamiseksi käyttöasentoon. Contour niittolaitteet on saatavissa ilman murskainta ja sormi- tai telamurskaimella varustettuna – aina 3,8 m työleveyteen saakka.

ACTIVE FLOAT - Säädä lautaspalkin pintapaine sopivaksi

Kasvustot ovat harvoin aivan tasaisia. Erilaisiin olosuhteisiin, kuten märkiin tai kuiviin kohtiin, voit nopeasti ja helposti reagoida ACTIVE FLOAT'in avulla. Lautaspalkin pintapainetta voit helposti säätää yhdellä 1-toimisella hydrauliikan hallintaventtiilillä myös ajon aikana. Ohjaamosta hyvin näkyvä painemittari näyttää säädetyn paineen. ACTIVE FLOAT'in ansiosta saavutetaan 2,5 % pienempi polttoaineen kulutus ja 17 % vähäisempi epäpuhtauksien määrä.

Parempi niitto MAX CUT lautaspalkki -varustuksella

Kuten suurtehoniittomurskaimissa, käytetään Claas'in sivulla niittävissä koneissa myös huipputekniikkaa. MAX CUT lautaspalkki on saatavissa 2,60 m työleveydestä alkaen.

Max Cut lautaspalkki on stanssattu muotoonsa 3 000 tonnin painoa vastaavalla voimalla. Claasin palkki on yhdestä metallikappaleesta aallon muotoon puristettu kotelo. Menetelmän ansiosta Max Cut lautaspalkin käyttöikä on erityisen pitkä vaikeissakin olosuhteissa. Palkin muotoilun avulla on saatu parannettua niittotulosta entistäkin tarkemmaksi ja tehokkaammaksi. Rakenteen etuja ovat mm. suurempi terien limitys, epäpuhtaudet ohjautuvat paremmin pois terien luota ja niittolautasten pidempi käyttöikä.

Claas Disco Contour huoltaminen

Kaikkien suojapressujen ylös nostaminen mahdollistaa helpon käsiksi pääsyn lautaspalkkiin ja kaikkiin huoltokohteisiin esim. terien vaihtoon. Kuten ka

Työleveys: 3, 4m

Ilmoituksen tiedot

  • Front loader:  Ei
  • Power:  0 Hv
Osasto:  Myydään
ID nro:  158241
  • ALV väh. kelp.:  Kyllä

Ilmoittaja
Hankkija Kuopio

Yrityksen edustaja
Jarkko Virkkunen
phone 0107684127 email VIESTI
loder image
loder image