Sorry no location available with such name.

Iseki TU155

Hinta: 6 600 € (ei sis. alv)
Traktorit Iseki 1
Traktorit Iseki 2
Traktorit Iseki 3
Traktorit Iseki 1Traktorit Iseki 2Traktorit Iseki 3
Nelivetoinen Isekin pientraktori hydraulisella lumiauralla. Aurassa on teränä paksu kumilevy joten kevyen painonsa lisäksi se ei sovellu kovinkaan hyvin polanteen poistoon, mutta toimii oikein hyvin maan pintaa myötäilevänä nuolijana. Aura kääntyy sekä nousee ja laskee hydraulisesti ja on kesäksi irroitettavissa pari sokkatappia avaamalla.


Nostolaite on kategoriaa I eli pienintä mallia, vetovarsien silmukat ovat 22 mm. Voimanulosotto on normaalia kokoa ja sille on kolme eri nopeutta.


Renkaat ovat joitain auton ja maasturin renkaita, jotka ovat sopineet alkuperäisille maatalousrenkaiden vanteille. Niiden koko on myös sopiva nelivedolle eli vierintäkehä vastaa alkuperäistä. Ihan hyvä pito niissä on ollut talvellakin, ja jättävät maatalousrenkaita tasaisemman jäljen pihaan.


Dieselmoottori on Mitsubishin K3C, ja jostain syystä juuri tämän mallin traktori savuttavat enemmän kuin muut. Tämänkin suuttimet on huollettu ja pumppu käynyt tarkistettavana sekä venttiilinvarren kumit on vaihdettu. Suurin parannus tuli sytytyksen ajoituksen säädöstä. Käynnistyksen jälkeen moottori savuttaa, sen siniharmaan pilven huomaa helpoiten kun lisää kaasua hetken tyhjäkäynnin jälkeen. Kun kone lämpenee mittarinsa mukaan normaalilämpöiseksi, ylimääräinen savutus loppuu. Nyt öljynä on 10W30, paksumpaa ei ole tullut kokeiltua koska talvella on pitänyt käynnistää kylmästä. Oikein hyvin käynnistyy pakkasestakin.


Vaikka traktori on pieni (2,2 m pitkä ja 1,04 leveä), se on tasaisen jalkatilan ansiosta helppo nousta kyytiin ja poistua.


Neliveto on kytkettävissä päälle ja pois. Vaihteistossa on kaksi nopeusaluetta ja kolme eteen pakin lisäksi, joten yhteensä 6 vaihdetta vie eteenpäin ja 2 taakse.


Traktori on maalattu uudelleen muutama vuosi sitten samalla kun siihen oli asennettu tuo lumiaura.

Ilmoituksen tiedot

  • Ilmoituspäivä:  1.6.2024
Osasto:  Myydään
ID nro:  202371
  • ALV väh. kelp.:  Ei

Ilmoittaja

phone 0400538047
loder image
loder image