Sorry no location available with such name.

Muu merkki Yanmar F-7

Hinta: 7 000 € (ei sis. alv)
Traktorit Muu merkki 1
Traktorit Muu merkki 2
Traktorit Muu merkki 3
Traktorit Muu merkki 1Traktorit Muu merkki 2Traktorit Muu merkki 3
Käytetty, nelivetoinen traktori Japanista. Moottori on Yanmarin oma, 3-sylinterinen ja 19 heppaa tuottava.


Traktori on peräisin joltain japanilaiselta maanviljelijältä, jonka käytön jäljiltä traktoria on Euroopassa kunnostettu. Renkaat on uusittu, moottorin nesteet ja suodattimet on vaihdettu ja väriä kiillotettu.


Itse en ole tätä juuri tuntia tai kahta enempää käyttänyt, mutta vaihdoin etuperään uuden tiivisteen öljyvuodon vuoksi.


Traktorissa on kaksi aluevaihdetta ja kolme eteen, yksi taakse, joten yhteensä 6 eteen ja 2 vaihdetta taaksepäin. Lisäksi on vielä jokin "tehovaihde", jolla ilmeisesti nopeus hidastuu hieman, mutta voimaa riittää sitten paremmin. Tuo vaikuttaa kaikkiin vaihteisiin, ja varmaan myös voimanulosottoon.


Voimanulosotossa on kolme nopeutta, ja akselinpää on normaalia kokoa. Nostolaite on sähköisesti ohjattu hydraulinen, ja mukana on hydraulinen kallistus, kuvissa oikealla puolella sylinteri on sekä sisällä että ulkona, jolloin vetovarsissa kiinni oleva työkone kallistuu. Kallistukselle on myös sähköinen automatiikka, mukana tulee jopa anturi sille. Nostolaite on kategoriaa 1, joten vetovarsien silmukat ovat 22-milliset ja työntövarren 19 mm.


Kuljettajan istuimen takana on ilmeisesti hydrauliikalla käytettävä vesipumppu, mutta kokeillessa pumppuosa tuntui olevan jumissa. Tarvittaessa liitynnästä voi sitten rakentaa jotain lisähydrauliikkaa, jos ei halua pumppua kunnostaa.


Traktorissa on myös harvinainen lisävaruste, kääntöavustin. Kun se on kytkettynä päälle, ainakin osalla vaihteista ajaessa etuveto nopeutuu, kun ohjausta kääntää tarpeeksi paljon. Tämä helpottaa kääntymistä ja esimerkiksi nurmikolle jättää vähemmän jälkiä. Muutoin neliveto on jatkuvasti päällä.


Ihan hyvä traktori, mutta itsellä on jo koneita tarpeeksi monta ettei tälle ole löytynyt tarvetta.

Ilmoituksen tiedot

  • Ilmoituspäivä:  1.6.2024
Osasto:  Myydään
ID nro:  202370
  • ALV väh. kelp.:  Ei

Ilmoittaja

phone 0400538047
loder image
loder image